Tasuta tarne alate 35€🥰

Kodune pediküür – terve kuu ilusaid varbaid!

Kodune pediküür kõlab nagu üks keeruline ettevõtmine, mis üldiselt ei soovitud tulemust. Kas oled äkki mõelnud, et saaksid nautida salongitasemel pediküüri otse oma kodus? Kui ei, siis on aeg tutvuda Stikily varbaküüntele mõeldud geellaki- ja küünelakikleebistega! Meie tooted on loodud pakkuma sulle professionaalset tulemust vaid mõne minutiga.

Salongi külastamine võib olla ajakulukas ja kallis. Keskmine pediküüriseanss võtab aega vähemalt tund ja võib maksta kuni 50 eurot või rohkemgi, sõltuvalt teenusepakkujast ja lisateenustest. Lisaks tuleb arvestada ajaga, mis kulub salongi ja tagasi koju sõitmiseks. Kellel on täna sellist aega?

Mõtle, kui saaksid nautida salongiväärilist pediküüri kodust lahkumata! Hea uudis, Sa saaadki! Stikily kleebised püsivad kaua sinu küüntel ja on vastupidavad. Sa säästad aega ja raha! Lisaks on Stikily tooted lihtsad kasutada, pakkudes sulle kiire ja kauakestva lahenduse, et saaksid nautida kauneid varbaküüsi igal ajal.

Geellakikleebised varbaküüntele

Stikily varbaküüntele mõeldud geellakikleebised on tõeline revolutsioon koduse pediküüri maailmas. Need kleebised on valmistatud geellaki koostisosadest, mis tagab nende vastupidavuse ja kauakestva tulemuse. Protsess on lihtne: kleebi, viili, kinnita UV-lambi all ja valmis! Tulemus on sarnane salongis tehtud geellakiga, kuid palju mugavam ja soodsam.

Pakend sisaldab 32 erineva suurusega kleebist, mis kestavad 2-3 korda kasutamiseks. Lisaks kleebistele on komplektis ka küüneviil ja puidust tikk, mis aitavad paigaldamisel. Peale kasutamist tuleb kleebised tagasi panna spetsiaalsesse UV-kiirguse eest kaitstud läbipaistmatusse pakendisse, et vältida nende enneaegset kivistumist loomulikus valguses. Geellakikleebised püsivad kuni 4 nädalat, tagades sulle kaunid ja hoolitsetud varbaküüned pikaks ajaks.

Küünelakikleebised varbaküüntele

Kui eelistad lihtsamat ja kiiremat lahendust, siis Stikily küünelakikleebised varbaküüntele on just sulle mõeldud. Need kleebised on valmistatud tavalisest küünelakist ja on äärmiselt lihtsad peale kanda ning eemaldada. Paigaldamiseks vajad vaid küüneviili.

Kleebised on mõeldud spetsiaalselt varbaküüntele ja need muudavad sinu pediküüri täiuslikuks. Paigalda küüntele, lõika kääridega või viili küüneviiliga ülejääv kleebis, kata läbipaistva lakiga ja ongi valmis! Stikily küünelakikleebised kestavad kuni 14 päeva, pakkudes sulle laia valikut erinevas stiilis kleebiseid, et saaksid oma varbaküüsi alati värskendada.

Mõlemad tooted pakuvad suurepärast võimalust nautida salongiväärilist pediküüri kodus, säästes aega ja raha ning pakkudes kauneid ja hoolitsetud varbaküüsi igal ajal.

Kodune pediküür ja Stikily? On see parim valik?

Stikily geellaki- ja küünelakikleebised on ideaalsed tooted neile, kes soovivad nautida salongitasemel pediküüri kodus. Siin on mõned põhjused, miks valida just Stikily:

  1. Aja ja raha kokkuhoid: Salongi külastamine võib olla kulukas ja ajamahukas. Stikily toodetega saad saavutada sama kvaliteetse tulemuse mugavalt oma kodus, ilma et peaksid broneerima aegu või maksma kallite teenuste eest. Meie tooted võimaldavad sul nautida kauneid varbaküüsi murdosa ajaga ja hinnaga, võrreldes salongikülastusega.
  2. Lihtne ja kiire paigaldus: Stikily geellaki- ja küünelakikleebised on loodud olema lihtsad kasutada. Geellakikleebised nõuavad vaid paigaldamist, viilimist ja kinnitamist UV-lambi all. Küünelakikleebised on veelgi lihtsamad – lihtsalt kleebi, viili ja kata läbipaistva lakiga. Sa ei vaja professionaalseid oskusi ega spetsiaalseid tööriistu, et saavutada kaunid ja vastupidavad varbaküüned.
  3. Kauakestev tulemus: Meie geellakikleebised püsivad kuni 4 nädalat ja küünelakikleebised kuni 14 päeva. See tähendab, et sa saad nautida kauneid varbaküüsi pikka aega ilma, et peaksid pidevalt hooldusesse panustama.
  4. Ohutus ja kvaliteet: Stikily kleebised on valmistatud kõrgekvaliteedilistest koostisosadest, mis on ohutud sinu küüntele. Geellakikleebised ei sisalda kahjulikke kemikaale ja on UV-lambiga kinnitades vastupidavad. Küünelakikleebised on valmistatud tavalisest küünelakist, mis on ohutu ja lihtne eemaldada.
  5. Lai valik stiile: Stikily pakub suurt valikut erinevas stiilis kleebiseid, et saaksid leida just endale sobiva. Kas otsid midagi klassikalist, trendikat või silmapaistvat – meil on midagi igale maitsele.
  6. Püsiklient võidab: liitudes Stikily püsikliendiprogrammiga siis on Sinu jaoks koheselt tooted soodsamad. Naudid tasuta tarnet alates 35€ ostukorvile ning sünnipäeva soodustusi! Kõik nipid ja sooduspakkumised saadame soovi korral Sinu e-mailile. Suur võit olla püsiklient on võimalus teenida raha oma järgmiseks ostuks, sest iga pildiga tagasiside meie lehel kingib sulle sooduskupongi järgmiseks ostuks!

Osta nüüd ja unusta pidev mõtlemine, kuidas saavutada täiuslik pediküür. Liitu meie püsikliendiprogrammiga ja avasta, kui lihtne ja nauditav võib olla kodune pediküür Stikily toodetega!

Scroll to Top